Kovinarstvo

Kovinarstvo

Naše storitve vključujejo izdelavo dvoriščnih vrat, ograj, stopnic in nadstreškov. Skratka, vse, kar je povezano s kovino. Vse svoje izdelke prilagodimo željam in potrebam strank.

Dvoriščna vrata

Navadno so dvoriščna vrata prva stvar, ki jo vidijo vaši obiskovalci in mimoidoči. Ker lahko dvoriščna vrata v kombinaciji z vrtno ograjo še bolje uresničijo svojo varovalno, predvsem pa estetsko funkcijo, vam v podjetju ELKO nudimo veliko izbiro krilnih, drsnih, samonosnih in teleskopskih dvoriščnih vrat. Da bo vaš dom še udobnejši, vam lahko vaša nova ali pa že obstoječa dvoriščna vrata opremimo tudi z električnim pogonom.
Galerija

Ograje

Izdelujemo vrtne, stopniščne in balkonske ograje po naročilu narejene iz jeklenih profilov in kovanih elementov. Pri oblikovanju ograj vam svetujemo in tako najdemo skupno rešitev, ki je funkcionalna, estetska in cenovno primerna. Kovina je material, ki jo je mogoče rezati, stiskati, upogibati in vrezovati. Te lastnosti omogočajo izdelavo prilagojenih unikatnih izdelkov.  Zaradi antikorozijske zaščite z vročim cinkanjem so odporne proti vremenskim vplivom, rji in mehanski obrabi.
Galerija

Stopnice

Izdelujemo zunanje in notranje kovinske stopnice. Lahko so ravne, stopnice v L izvedbi, U izvedbi ali krožne stopnice. Stopnice so lahko vroče cinkane (s čimer se poveča življenska doba) ali pobarvane v barvo po vaši želji. Nastopna ploskev je lahko mrežasta, rebrasta pločevina ali lesena. Lahko jih izdelamo s sredinskim nosilcem ali z dvema stranskima nosilcema.
Galerija

Nadstreški

Izdelujemo kovinske nadstreške, ki so lahko vroče cinkani in pobarvani, lahko so samo barvani z barvo po vaši želji.  Kritina je polikarbonat ali trapezna pločevina.
Galerija

Ostali zdelki

Izdelujemo tudi razne kovinske izdelke po naročilu, kot so okenske rešetke, mize, stoli, police, omare, držala za roke, obešalniki, luči…
Galerija
crosschevron-down