Avtomatizacija

Avtomatizacija

Pri avtomatizaciji cestnih prehodov vam nudimo strokovno svetovanje, izbiro najboljše rešitve, izdelave projekta in montaže. Zagotavljamo vam dolgoletno brezhibno delovanje naših naprav, servisne storitve in vzdrževanje.

Parkirne zapornice

Parkirne zapornice so idealna rešitev za avtomatizacijo cestnih prehodov v stanovanjskih, poslovnih in industrijskih območjih. V naši ponudbi najdete različne avtomatske parkirne zapornice Italijanskega proizvajalca CAME. Vsak model ja zasnovan za svoj namen. Izkušena ekipa podjetja ELKO pa vam glede na vaše želje ter namen uporabe svetuje pri izbiri prave parkirne zapornice.
Galerija

Dvovišinske parkirne zapornice

Naš izdelek so tudi dvovišinske avtomatske parkirne zapornice, ki smo jih razvili v podjetju ELKO. Uporabljajo se na večjih parkiriščih poslovnih in trgovskih centrov. Namen teh zapornic je preprečitev vstopa vsem večjim vozilom tudi med delovanjem centra. Odpiranje le teh pa prilagodimo vašim željam.
Galerija

Avtomatizacija dvoriščnih vrat

Montiramo in servisiramo pogone znanega Italijanskega proizvajalca CAME, ki slovi po kakovostni izdelavi in dolgi življenjski dobi. Z inovativnimi rešitvami postavljajo nove standarde na področju avtomatizacije. Izkušena ekipa ELKO vam svetuje pri vgradnji ustreznega pogona za vaša dvoriščna vrata. Vaša dvoriščna vrata lahko odpirate na daljinski upravljalnik kot tudi na daljavo peko telefona. Ponujamo pogone za drsna vrata, krilna vrata in vgradne pogone za krilna vrata.
crosschevron-down